1
  10 varer   2.090,00 kr.
/ LOG IND
LOG IND
TILMELD KUNDEKLUB
KONTAKT
 
Følg os på FacebookHent vores folder

Se vores præsentationsfilmBidro Creme SerieBidro FiskeolierSe filmen om Omega-3
 
Nordic Naturals Algae Omega 3
Nordic Naturals Algae Omega 3


60 kapsler   DKK 299,00*
Antal  
* 5% rabat til kundeklubbens medlemmer
100 % vegetar omega 3 tilskud

Bidro og Nordic Naturals siger nej tak til genmodificering og hexan

Med Algae Omega fra Nordic Naturals kan du få dækket dit daglige behov for de gavnlige omega-3-fedtsyrer EPA og DHA med en 100 procent vegetarisk løsning. Olien er udvundet af mikroalger og selvfølgelig fremstillet efter Nordic Naturals’ høje standarder omkring miljø, renhed og kvalitet. Det vil sige uden brug af hverken genmodificering eller opløsningsmidlet hexan.

Når du køber Algae Omega fra Nordic Naturals, kan du være sikker på, at olien hverken er udvundet af genmodificerede alger eller ekstraheret ved hjælp af opløsningsmidlet hexan.
Algerne, der bruges til Algae Omega fra Nordic Naturals, er af slægten Schizochytrium og en krydsning af to arter, der med en teknik hentet fra den klassiske planteforædling har optimeret indholdet af omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA. Når olien skal udvindes, bruger Nordic Naturals ikke hexan, men derimod et ikke genmodificeret enzym, der nedbryder algernes cellevæg og frigiver de gode olier. Det betyder, at du trygt kan vælge Algae Omega som din ikke animalske kilde til de gavnlige omega-3-fedtsyrer EPA og DHA.
Daglig dosering:
2 kapsler dagligt (Vegetabilsk kapsel)

Indhold pr. daglig dosis:
Omega 3 pr. daglig dosis ( 2 kapsler):

EPA 195 mg
DHA 390 mg
Andre Omega 3 fedtsyrer 130 mg
Omega 3 i alt 715 mg.


Øvrigt:
Ingredienser:

Alge olie (havalge olie, Schizochytrium sp), solsikkeolie, rosmarinekstrakt, naturligt blandede tocopheroler, ascorbylpalmitat.
Kapsler : modificeret majsstivelse, glycerin, carragenan, sorbitol, vand, carob farve


Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med lægen eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år

Anbefalet dagsdosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares tørt og ikke for varmt.
 Bidro Aps · Midskovvej 58 · 5370 Mesinge · Telefon +45 7025 0807 · Betingelser