Få rabat og dit
7. produkt gratis!

Bio Sol Chlorella til dyr

På lager Forventet leveringstid: 1-2 hverdage
129,00 DKK
Vælg antal:
- +
Beskrivelse

Detaljer

Indeholder 300 tab

BioSol Chlorella er chlorella til dyr og indeholder 200 mg ren Chlorella Pyrenoidosa. Chlorella er en grøn ferskvandsalge, som indeholder mange næringsstoffer. Chlorella kan man med stor fordel bruge som kosttilskud.

BioSol Chlorella har knuste cellevægge, da dyrenes optagelse og omsætning af mad er meget hurtigere end menneskets. Derfor har dyrene behov for at kunne komme hurtigere til Chlorella. Chlorella er både godt og næringsrigt for dyr og mennesker, da det indeholder protein, fedt, fibre, mineraler og vitaminer – så det er en god dosis af alt godt i én. Det omtales blandt andet som “super foods” fordi det har så mange positive virkninger på forskellige områder. Det er godt for proteinoptagelsen, men har også en forebyggende effekt på mavesår og forstoppelse. Derudover er det effektivt, hvis du ønsker at udrense alle kroppens affaldsstoffer.

Bio Sol Chlorella forhandles af Helsekostforretninger, men du kan også købe det lige nu her på vores webshop. Derudover kan det bestilles igennem din lokale Matas butik.

DAGLIG DOSERING:

2-3 tabletter pr. dag pr. 10 kg legemsvægt. Begynd dog med 1 enkelt tablet den første dag og fortsæt med 1 ekstra til den fulde dosis er opnået.

INDHOLD PR. DAGLIG DOSIS:

60 g ca. 300 tabletter.
Deklaration pr. tablet: 200 mg 100% ren Chlorella Pyrenoidosa

Hvis du er interesseret i at få et effektivt, naturligt og godt kosttilskud til både dine dyr og dig selv, kan du med fordel også købe Chlorella til dig her: Vi sælger nemlig både til dyr og mennesker. Her kan du lægge din BioSol Chlorella til dit dyr i kurven og skal du have til dig selv også, kan du finde det ved at klikke her – produktet hedder Chlorella – Den Grønne Perle.

Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bio Sol Chlorella til dyr

Bedøm produktet *

 
1 1 stjerne
2 2 stjerner
3 3 stjerner
4 4 stjerner
5 5 stjerner
Værdi
Kvalitet
Antal stjerner