Hos Bidro elsker vi børn og bæredygtigher - Derfor er det helt naturligt for os at anbefale siden Relove Kids - et bæredygtigt børneunivers, som er inddelt i 3 kategorier. Her kan man købe nyt, secondhand, og ud over det kan der også lejes børnetøj.

Alle tre kategorier har et og samme formål, som er at alt tøjet skal genbruges og genanvendes, så vi får nedbragt det miljømæssige fodaftryk, der desværre kommer når der produceres nyt tøj. Vores vision er at alt tøj kan cirkulære rundt 4-5 gange, da vi ved at hver gang et stykke tøj genbruges af en ny familie, reduceres det negative fodaftryk med 25%.

Leje af børnetøj

Hvis du lejer børnetøj hos os, garanterer vi at du altid modtager det fineste, og lækreste tøj af høj kvalitet, der lever op til vores bæredygtighedskrav. Tøjet bliver lejet ud max 3-4 gange, så du er sikker på at modtage tøj i kategorierne; næsten som nyt eller meget forsigtigt brugt. Hvert stykke tøj bliver nøje vurderet ved hver returnering, og derefter lejes det ud igen hvis det opfylder vores kvalitetskrav. Vurderes tøjet ikke lejebart, vil det være at finde under vores secondhand shop.

Vi udlejer kun tøj, der enten er GOTS eller OTEX-certificeret, og helst økologisk. Derfor kan du trygt give dit barn tøj på, når det kommer fra Relove Kids af, da der på baggrund af miljø mærkninger på tøjet ikke vil være skadelige stoffer/kemikalier at finde i tøjet. Det GOTS certificeret tøj vi har, er også en garanti for der er taget hensyn til miljøet, og folkene der arbejder under produktion af tøjet.  

Ved lejereturnering sendes tøjet til professionel rens, hvor det bliver behandlet på den mest bæredygtige måde, uden parfume osv. derefter er det klar til at en ny familie kan få glæde af det. Når du lejer tøj hos os, medfølger der pletforsikring, og fri returfragt i lejeprisen.

3 grunde til at leje børnetøj hos Relove Kids:

  • Lækker kvalitet & bæredygtigt børnetøj.
  • Mere tøj for mindre penge, hurtigt nemt, og tøj lige til døren.
  • Bliv en del af løsningen for miljøet.

Shop nyt

Hvis du har købt nyt tøj ved Relove Kids køber vi alt dit (ikke-ødelagte) tøj tilbage inden for to år. Så du behøver ikke købe brugt for at deltage i den cirkulær økonomi.

Vi samarbejder kun med de bedste mærker, der overholder vores bæredygtighedskrav. Tøjet bliver omhyggeligt håndplukket, og vi går efter tidløs mode, samt det mest holdbare tøj, så det kan få et nyt liv, igennem vores secondhand shop. 

3 grunde til at shoppe nyt hos Relove Kids, og returner efter brug:

  • Intet tøjspild - Ingen fyldte skabe eller kasser med børnetøj.
  • Undgå besværet med at videresælge dit tøj på det brugte marked.
  • Bliv en del af løsningen for miljøet.

Secondhand børnetøj

Her køber du tøj, der har været brugt og solgt på relovekids.dk

Alle varer under secondhand betegnes som næsten ny, forsigtig/lettere brugt, godt brugt (synlig slitage) eller slutsalgsvare - en slutsalgsvare tages/købes ikke retur, da det her betragtes som sidste stop i dens rejse. Varene prissættes efter stand, markedsværdi og sæson efter vurdering af Relove Kids.

odtager vi tøjet i ikke-salgsbar stand (f.eks. det lugter, er snavset eller meget krøllet), vil dette have indflydelse på din udbetaling, da det vil give mere arbejde til os før tøjet, er salgsbart. Så vi anbefaler at du pifter tøjet op før returnering - vi betaler forsendelsesomkostningerne

OBS: Det anbefales at sende mere end et stykke tøj, da kunden selv skal dække fragtomkostningerne, hvis tøjets gensalgsværdi vuderes til under 500 kr. Vuderes tøjet derimod til over 500 kr, dækker Relove Kids fragtomkostningerne. Skulle det ske at kunden ikke acceptere den vurderede gensalgsværdi, og tøjet ønskes retur, dækker kunden selv fragtomkostningerne i forbindelse hermed.

3 grunde til at købe secondhand hos Relove Kids:

  • Lækkert kvalitets tøj til en brøkdel af prisen, mere tøj for mindre penge.
  • Støt op om genbrug, og vær med til at stoppe overproduktion af tøj.
  • Bliv en del af løsningen for miljøet.

Hos Relove Kids går vi rigtig meget op i bæredygtighed, og vores slogan hedder også "Reduce, Reuse, Recycle, because there is no planet B." For at leve op til det slogan har vi gjort en masse "grønne" tiltag, fx når vi pakker vores tøj til kunderne, er alle papkasserne vi benytter nemlig 100 % genbrugspap, og bio nedbrydelige. Alle hangtangs - infoark samt visitkort er ligeledes lavet af 100 % genbrugsfibre.  

Poserne vi sender i er lavet af sukkerrør, så vi skåner moderjord for alt det plastic, der er så rigeligt af i forvejen. Båndet vi bruger til at binde om tøjet, er lavet af 100 % genbrugs plast, og på den måde støtter vi op om at få genbrugt plasticen, og væk fra havet. 

Det er let at gøre noget godt, mens det ser godt ud.

Uanset om du beslutter dig for at leje, købe nyt eller secondhand, vil vi pakke og sende din ordre til en pakkeshop i nærheden af ​​dig. Leveringsdatoen vil være 1-3 dage fra din ordredato, medmindre andet er aftalt med en fremtidig levering.