Få rabat og dit
7. produkt gratis!

Detox Me

På lager Forventet leveringstid: 1-2 hverdage
42,00 DKK
Vælg antal:
- +
Beskrivelse

Detaljer

Økologisk  Wellness Detox Me 16 pyramider

Pebermynte* 32 % Krusemynte* 16 % Bukkehorn* 12 % Fennikelfrø* 10 % Hyldeblomst* 8 % Gurkemeje* 5 % Citronskræl* 5 % Stor nælde* 4 % Rosmarin* 3 % Lakrids* 3 % Morgenfrue* 2 %

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Indeholder lakrids, så lider man af for højt blodtryk, skal der kun drikkes i passende mængder Fennikel understøtter detox. Pebermynte bidrager til en normal funktion af tarmkanalen og støtter en sund fordøjelse.

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil. Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet. Den bæredygtige te fra English Tea Shop er: • Økologisk • Produceret af lokale farmere på små plantager, hvor der er fokus på bæredygtighed og respekt for omgivelserne, dvs. - At der bliver ikke anvendt kunstgødning - At der er fokus på optimal dyrkning af jorden for at undgå erosion - At der er fokus på affaldshåndtering - At farmerne får en ordentlig betaling for deres te (Fair Trade) - At der er fokus på CO2-udledning gennem hele processen. Derfor foregår pakningen af teen f.eks. 100 % manuelt for at afgive mindst muligt CO2 English Tea Shop sætter en ære i at plante et solidt fodaftryk i lokalsamfundet. Det sker dels ved en fornuftig te-produktion, og dels ved hele tiden at forbedre forholdende for medarbejdere og te-dyrkerne med blandt andet uddannelsesprogrammer, sundhedsforsikring, øjenklinik osv.

Anvendelsesmuligheder

Sådan gør du: Læg en pose i en kop og tilfør 200 ml kogt vand. Lad teen hvile i 2-3 min. Tip: Kan også anvendes til is te.

Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Detox Me

Bedøm produktet *

 
1 1 stjerne
2 2 stjerner
3 3 stjerner
4 4 stjerner
5 5 stjerner
Værdi
Kvalitet
Antal stjerner