Børn

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

Skjul filtrering
Filtrering

Filter

Pris
 1. DKK 79
  DKK 299
 1. Bidro Creme
  299,00 DKK

 2. Bidro Shampoo
  249,00 DKK

 3. Bidro Gel
  279,00 DKK

 4. Bidro Balsam
  259,00 DKK

 5. Complete Omega Junior 3-6-9
  259,00 DKK

 6. Omega 3 mini
  179,00 DKK

 7. Bidro vitamin D3 dråber
  79,00 DKK

 8. Bidro vitamin D3 Mini tyggekapsler
 9. Ultimate Omega Junior
  299,00 DKK

  Ultimate Omega Junior indeholder følgende: Indhold pr. daglig dosis (2 kapsler): Total Omega 3 680 mg EPA 340 mg DHA 245 mg Andre omega 3 fedtsyrer 95 mg Ingredienser: Renset fiskeolie fra dybhavsfisk ansjoser og sardiner, naturlig jordbærsmag, d-alfa-tocoferol og rosmarin

  Vis detaljer
 10. Omega 3 mini
  259,00 DKK

  Næringsindhold pr. dagsdosis (4 kapsler):

  Energi 40 kJ / 10 kcal

  Fedt 1,0 g -heraf mættede fedtsyrer 0 g

  Omega-3 250 mg heraf

  - EPA 80 mg

  - DHA 120 mg

  - andre Omega-3 fedtsyre 50 mg

  Obligatorisk tekst for kosttilskud:

  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.

  Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

  Opbevares uden for børns rækkevidde.

  Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

  Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

10 vare(r)

Produkter til børn

Det anbefales normalt, at både babyer og børn får kosttilskud, selvom de spiser sundt og varieret. Som regel er der ikke tale om ret store mængder, men for at opretholde normale og sunde kropsfunktioner, er det ofte en god ide at give barnet et lille tilskud, så det ikke udvikler mangelsygdomme. Modsat er det vigtigt, at man udelukkende anvender noget, som er specielt egnet til barnets specifikke alder, da det ikke er sundt at tage for mange forkerte vitaminer. Derfor har vi hos Bidro en række produkter, som er specielt egnede til babyer og små børn.

 

Hvorfor D-vitamin?

Uanset, hvilken alder man har, er det sundt at tage ekstra D-vitamin, hvis man ikke får nok igennem kosten eller via solen. I Danmark er det svært at få nok sol til at dække D-vitaminbehovet, og det er derfor essentielt for dig og din krop at få et tilskud. Da babyer og små børn ikke skal opholde sig for meget i solen, er det endnu vigtigere med et D-vitamintilskud, og eftersom vitaminet fremmer optagelsen af kalk i kroppen, er det essentielt for børn i voksealderen. Her hos Bidro har vi D-vitamindråber til babyer fra 2 uger, og tyggekapsler med D-vitamintilskud til børn fra 3 år.

 

Bring dit barn i balance med fiskeolie

Nogle af de vigtigste essentielle næringsstoffer vi har brug for er Omega-3 fedtsyrer. Fedtsyrerne hjælper dit barn med at koncentrere sig og fungere socialt og fagligt. Normalt kommer Omega-3 fra fisk, men da fisk kun udgør en lille bestanddel af vores kost, er det nødvendigt at få et tilskud, der dækker behovet. I vores sortiment finder du fiskeolie af bedste kvalitet til børn fra 3 år og opefter. Vores fiskeolie er produceret på triglyceridform, 93%+, som er den naturlige og rene form for fiskeolie. Det er den form kroppen bedst kan optage, og så har olien den fordel, at den ikke smager af fisk, eller giver opstød. Alle fiskeolier fra Nordic Naturals er renset for PCB, tungmetaller og dioxin og analyseret af tredjeparts institut, - din sikkerhed for et rent produkt.