Chlorella

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Chlorella bør vælges hvis du ønsker et 100% rent kosttilskud

Chlorella er en grøn alge, der vokser og dyrkes i ferskvand. Algen er blevet mere og mere populær i årenes løb og særligt i Asien, hvor den er det suverænt mest solgte kosttilskud. Nu er de vestlige lande, herunder Europa og Norden, også begyndt at få øjnene mere og mere op for den grønne alges mange egenskaber. Chlorella indeholder store mængder af naturligt klorofyl. Derudover indeholder den et højt antal af proteiner og andre næringsstoffer. VI kalder vores chlorella for ’Den Grønne Perle’. Hos Bidro er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder et chlorella kosttilskud produkt, som er et 100% rent produkt.

Hvad er Chlorella?

Chlorella pyrenoidosa er navnet på en enkeltcellet alge som hører til i ferskvand. Da algen indeholder mere klorofyl (bladgrønt), hører den til grønalgerne. Andre alger, som for eksempel de blå-grønne (AFA-alger eller spirulina) er rent faktisk bakterier, hvorimod de grønne alger er encellede planter. Denne alge er fyldt med forskellige næringsstoffer, som udgør et rigtig godt kosttilskud. Faktisk indeholder den chlorella kosttilskud er 100% rent kosttilskudomkring 45 % protein, 20 % fedt, 5 % fibre og 10 % mineraler og vitaminer. Algen er med til at styrke immunforsvaret og hjælper sår til at heler hurtigere.

Sådan dyrkes algen

Man dyrker chlorella pyrenoidosa ved at udsætte den for et fordelagtig klimatisk forhold. Dette indebærer blandt andet stærkt sollys, ren luft og rent vand. Kombinationen af disse gør, at algen udvikler sig med stor hast. Vores chlorella kosttilskud, som går under navnet “Chlorella – Den Grønne Perle”, dyrkes først i laboratorium under kontrollerede forhold, for at opnå rene kulturer. Når algerne er nået en tilfredsstillende størrelse, bliver de transporteret udenfor, hvor de bliver placeret i store udendørs bassiner. Bassinerne er langt væk fra Danmark, da forholdene ikke er passende – vi mangler sol! Helt præcis bliver algerne dyrket i den subtropiske del af Taiwan og Sydkina (nærmere betegnet øen Hainang, som ligger i Sydkina). Her har algerne en meget større chance for at udvikle sig under optimale forhold, i et subtropisk klima, masser af sol og langt fra industriområderne. Vores Chlorella – Den Grønne Perle er et 100% rent produkt – der er altså ingen tablethjælpemidler eller fyldstoffer. Du kan vælge mellem 360 tabs, 640 tabs, 160 gram eller 500 gram.

Udrensende effekt

Flere mennesker kan opleve et ubehag i kroppen, hvis den i en periode har været udsat for forurening eller usund mad. Vores kroppe ophober nemlig mange toksiner, giftstoffer og affaldsstoffer. Som led i en naturlig detox er der derfor mange, der indtager chlorella, da algen er medvirkende til udrensning. Derudover er der mange, der sværger til den grønne alge, fordi næsten halvdelen af indholdet består af proteiner. Proteiner bliver tit refereret til som musklernes byggesten, og det er ikke uden grund – kroppen har brug for protein for at skabe flere muskler. Men derudover er protein også kendt for at stille sulten. Protein mætter og holder sulten fra døren i lang tid.

Vær opmærksom på producenten

Vil du gerne i gang med at indtage alger, så er det vigtigt at være opmærksom på, hvorfra algerne kommer. De billigere mærker kan være fyldt med fyldstoffer. Vores alger er økologiske og 100 procent rene produkter. De bliver først dyrket i et laboratorium under kontrollerede betingelser for at opnå de rette kulturer. Når de har nået en vis størrelse, udsættes de i de store udendørs bassiner, hvor de får masser af sollys, i modsætning til billigere mærker, der lader deres alger vokse i indendørs rørsystemer. Det betyder, at der hverken er tablethjælpemidler eller fyldstoffer i tabletterne.