Te

Tabel Liste

Sorter faldende

1-10 of 99

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Skjul filtrering
Filtrering

Filter

Filtrering
 1. Vis alle
 2. English Tea Shop (89)
 3. Actigreen (4)
Pris
 1. DKK 36
  DKK 330
 1. Turmeric, Ginger & Lemongrass
  79,00 DKK

 2. Green Tea Pomegranate
  49,50 DKK

 3. White Tea Blueberry & Elderflower
 4. Lemongrass Ginger og Citrus
  49,50 DKK

 5. Earl Gray
  49,50 DKK

 6. Chocolate, Rooibos & Vanilla
  49,50 DKK

 7. Super Berries
  49,50 DKK

 8. The Perfect Grade
  39,50 DKK

 9. Loverly Motherly
  39,50 DKK

 10. The Greatest Sips
  39,50 DKK

Tabel Liste

Sorter faldende

1-10 of 99

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Økologisk og grøn te

Hos Bidro forhandler vi flere typer af te. Produkterne fra English Tea Shop er økologiske og spækket med urter, og de grønne te-produkter fra ActiGreen indeholder helt særlige kosttilskud

Økologisk, bæredygtig te fra English Tea Shop

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Den bæredygtige te fra English Tea Shop er:

 • Økologisk
 • Produceret af lokale farmere på små plantager, hvor der er fokus på bæredygtighed og respekt for omgivelserne, dvs.
 • At der bliver ikke anvendt kunstgødning
 • At der er fokus på optimal dyrkning af jorden for at undgå erosion
 • At der er fokus på affaldshåndtering
 • At farmerne får en ordentlig betaling for deres te (Fair Trade)
 • At der er fokus på CO2-udledning gennem hele processen. Derfor foregår pakningen af teen f.eks. 100 % manuelt for at afgive mindst muligt CO2

English Tea Shop sætter en ære i at plante et solidt fodaftryk i lokalsamfundet. Det sker dels ved en fornuftig te-produktion, og dels ved hele tiden at forbedre forholdende for medarbejdere og te-dyrkerne med blandt andet uddannelsesprogrammer, sundhedsforsikring, øjenklinik osv.

Drik dig til bedre velvære med Actigreen

Grøn te stammer fra det gamle og antikke Østen i form af Kina og Japan. Grøn te adskiller sig fra sort te på den måde, tebladene bliver behandlet på, efter de er blevet plukket – ellers er der tale om de helt samme blade.

Grøn te fra Kina

Vores teekstrakter bliver lavet på teblade fra Indonesien og Kina. De fremstilles i Tyskland, og vores tyske producent analyserer ekstrakten og  fører kontrol med de teplantager, hvor den grønne te dyrkes.

Bladene skal behandles på fabrikken hurtigst muligt efter plukningen for at undgå iltning, som ellers vil forvandle tebladene til sort te. På fabrikken bliver bladene hurtigt modtaget af tearbejderne, som hurtigt varmebehandler og tørrer bladene. Typisk vil det foregå i en stor wok, hvor de ristes på en nænsom måde og med forskellige bevægelser for at standse enzymaktiviteten og derved iltningsprocessen i bladene. På den måde bevares flere plantestoffer i den grønne te i modsætning til den sorte te.

Gør te til en del af vanen

Det gælder om at gøre den grønne te til en del af dine gode vaner. Skift de daglige kopper kaffe ud med grøn te og mærk selv efter, om du kan mærke de positive fordele på din egen krop. Og husk endelig ikke at hæld kogende vand over den grønne te, men nøjes med vand med på 80 grader, da du ellers koger nogle af alle de gode plantestoffer væk.