Få rabat og dit
7. produkt gratis!

Refresh Me

På lager Forventet leveringstid: Nej
139,00 DKK
Vælg antal:
- +
Beskrivelse

Detaljer

Økologisk Wellness Refresh Me 50 pyramider Krusemynte* 33 % Citrongræs* 27 % Timian* 14 % Eukalyptus* 9 % Citronmyrte* 9 % Citronskal* 8 % Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk Timian virker beroligende på hals og bryst, og er god for luftvejene.
Anvendelsesmuligheder

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.

Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Den bæredygtige te fra English Tea Shop er: 

Økologisk

Produceret af lokale farmere på små plantager, hvor der er fokus på bæredygtighed og respekt for omgivelserne, dvs. - At der bliver ikke anvendt kunstgødning - At der er fokus på optimal dyrkning af jorden for at undgå erosion - At der er fokus på affaldshåndtering - At farmerne får en ordentlig betaling for deres te (Fair Trade) - At der er fokus på CO2-udledning gennem hele processen. Derfor foregår pakningen af teen f.eks. 100 % manuelt for at afgive mindst muligt CO2

English Tea Shop sætter en ære i at plante et solidt fodaftryk i lokalsamfundet. Det sker dels ved en fornuftig te-produktion, og dels ved hele tiden at forbedre forholdende for medarbejdere og te-dyrkerne med blandt andet uddannelsesprogrammer, sundhedsforsikring, øjenklinik osv.

Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Refresh Me

Bedøm produktet *

 
1 1 stjerne
2 2 stjerner
3 3 stjerner
4 4 stjerner
5 5 stjerner
Kvalitet
Værdi
Antal stjerner