Oversigt over Bidro.dk

Find inspiration og læs mere om vores omfattende produktsortiment. Gå på opdagelse blandt spændende artikler og viden om vores mange produkter. Brug oversigten som en hurtig indgang til vores side og klik dig klogere.

Fiskeolie

Her finder du alle vores produkter med fiskeolie. Vi har fiskeolie til både børn og voksne, og med og uden smag.

Gele Royal

Gele Royal er det foder, som får dronningebier til at vokse sig større og stærkere end arbejdsbierne. Vores sortiment omfatter produkter tilpasset til kvinder i overgangsalderen og til dem der ønsker sig et større velvære.

Vitaminer

Vitaminer er fundamentet for en sund og velfungerende krop. Her finder du links til alle vores produkter med vitaminer.

Chlorella

Hos Bidro kalder vores chlorella for ’Den Grønne Perle’. Chlorella er et 100% rent naturprodukt og består af en særlig grønalge dyrket i ferskvand.

Hårpleje

Shampoo er meget mere end bare hårvask! Med Bidros hårplejeprodukter får du skånsom og effektiv pleje af dit hår. Se også vores kosttilskud som vedligeholder hud, hår og negle. 

Hudpleje

Har du problemer med tør, sensitiv eller problem hud, bør du kigge nærmere på Bidros hudplejeprodukter med pileekstrakt og gelé royal. 

Te

En kop te kan gøre en forskel. Vi har et stort sortiment af velsmagende øko te fra English Tea Shop

Øvrige Produkter

I kategorien øvrige produkter har vi det der falder lidt uden for de andre kategorier. Her finder du alt fra økologisk æblecider-eddike til søde Bidro bi bamser

Veganske Produkter

Som veganer kan det være svært at få dækker alle behov for vitaminer og mineraler. Her får du et hurtigt overblik over produkter der gør din hverdag som veganer lettere og hurtigere.

Husk også vores blog med spændende artikler om sundhed, den nyeste forskning og information om vores produktsortiment. Vi tilføjer løbende nye indlæg, så kig løbende forbi.