Få rabat og dit
7. produkt gratis!

Te rejsepakning pink

På lager Forventet leveringstid: 1-2 hverdage
25,00 DKK
Vælg antal:
- +
Beskrivelse

Detaljer

En fantastisk smuk lille tebog med 8 tebreve. Lige til tasken. Perfekt som gave. Ja, ingen undskyldning for ikke at have den bedste te lige ved hånden.

Indhold: 8 tebreve af 3 tevarianter.

English Breakfast (3 stk.): Ceylon sort te* 100 %

Fennikel understøtter detox. Pebermynte bidrager til en normal funktion af tarmkanalen og støtter en sund fordøjelse.

Detox Tea (3 stk.): Pebermynte* 32 %, grøn mynte* 16 %, bukkehorn* 12 %, fennikelfrø* 10 %, hyldeblomst* 8 %, gurkemeje* 5 %, citronskal* 5 %, brændenælde* 4 %, rosmarin* 3 %, lakrids* 3 %, morgenfrue* 2 %

Indeholder lakrids - Folk med forhøjet blodtryk bør drikke teen i moderate mængder

Calming Tea (2 stk.): Lakrids* 33 %, kanel stykker* 30 %, pebermynte* 22 %, lavendel knopper* 15 % Indeholder lakrids - Folk med forhøjet blodtryk bør drikke teen i moderate mængder Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil. Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet. Den bæredygtige te fra English Tea Shop er: • Økologisk • Produceret af lokale farmere på små plantager, hvor der er fokus på bæredygtighed og respekt for omgivelserne, dvs. - At der bliver ikke anvendt kunstgødning - At der er fokus på optimal dyrkning af jorden for at undgå erosion - At der er fokus på affaldshåndtering - At farmerne får en ordentlig betaling for deres te (Fair Trade) - At der er fokus på CO2-udledning gennem hele processen. Derfor foregår pakningen af teen f.eks. 100 % manuelt for at afgive mindst muligt CO2 English Tea Shop sætter en ære i at plante et solidt fodaftryk i lokalsamfundet. Det sker dels ved en fornuftig te-produktion, og dels ved hele tiden at forbedre forholdende for medarbejdere og te-dyrkerne med blandt andet uddannelsesprogrammer, sundhedsforsikring, øjenklinik osv.

Anvendelsesmuligheder

Sort te: 100°C varmt vand og skal trække i 4-5 min.

Grøn te: 80°C varmt vand og skal trække i 2-3 min.

Urte te: 100 °C varmt vand og skal trække i 5-6-min.

Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Te rejsepakning pink

Bedøm produktet *

 
1 1 stjerne
2 2 stjerner
3 3 stjerner
4 4 stjerner
5 5 stjerner
Værdi
Kvalitet
Antal stjerner