Om Bidro

– Vores produkter er naturlige – Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten – Vi yder en stor service til butikkerne og forbrugerne

De tre udsagn har tilsammen været fundamentet i Bidro ApS, lige siden firmaet blev grundlagt i 1988. Bidro ApS har specialiseret sig i få, men stærke kvalitetsprodukter. Alle produkter er hentet direkte fra naturen og fremstillet nænsom

Bidro ApS startede som et jysk familieforetagende. I sin tid var det gymnastiklærer Lis Petersen, Århus, som fik ideen til at satse på stoffet Gelé Royal. Et naturligt tilskud til danskerne. Det blev startskuddet til et meget populært og respekteret kosttilskud, nemlig Bidro.

I dag er det Marianne Danielsen, der ejer firmaet Bidro. Efter at have arbejdet for firmaet i 10 år, overtog hun det i 2005. Marianne vil videreføre firmaet i samme ånd og udvikle flere Gelé Royal produkter.

Marianne Danielsen har allerede udviklet flere produkter siden overtagelsen. Det første produkt var Bidro Kvinder, som mange kvinder i overgangsalderen har glæde af. Et andet produkt er Bidro PMS, som mange kvinder har glæde af i forbindelse med menstruation – PMS.

Bidro Plus Xtra som indeholder Gele Royal, Schisandra og Rosenrod er også et produkt som Marianne har udviklet – Rosenrod: for fysisk ydeevne og udholdenhed.

Vi har også udviklet urteprodukter bl.a. 6 urter i Een, InRest og Ledflex

For Bidro betyder kvalitet meget, og vi går ikke på kompromis med produkternes kvalitet. Alle produkterne skal være så naturlige som overhovedet muligt, og kvaliteten af urterne overholder lovgivningen. Alle vores produkter er anmeldt til fødevarestyrelsen i Danmark.