Gratis fragt ved køb over 200kr. Gratis fragt ved køb over 200kr.

Nyheder

Rødkløver mod hedeture

Rødkløver er en almindelig urt, som findes mange steder i Danmark. Du kan finde den i flere kosttilskud og især i kosttilskud til kvinder i overgangsalderen, da rødkløver ofte kan bruges til at lindre forskellige symptomer i forbindelse hermed.

 

Rødkløver i kosttilskud til kvinder i overgangsalderen

Omkring 75 % af kvinder i overgangsalderen oplever ubehagelige gener såsom svedeture, hjertebanken og dårlig søvn. Hvis du selv er eller har været i overgangsalderen, kender du sikkert...

Læs mere

Køb din fiskeolie hos Bidro

Spiser du mindre end 300 gram fisk om ugen, kan du med fordel supplere din daglige kost med fiskeolie som kosttilskud. Dermed vil du være sikker på, at du får alt den fiskeolie og DHA samt EPA, som din krop har brug for. Det er nemt vigtigt for at opretholde sundheden hele vejen rundt.

 

Hos Bidro har vi flere forskellige varianter til både børn og voksne, så hele familien kan få gavn af fiskeoliens...

Læs mere

Kosttilskud til kvinder

Både mænd og kvinder vil kunne få gavn af langt de fleste kosttilskud, og uanset om du er kvinde eller mand, kan kosttilskud hjælpe dig til at få alle de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. Der er dog visse kosttilskud, som egner sig særligt godt til kvinder. Det kan f.eks. være i forbindelse med overgangsalderen, graviditet eller i forbindelse med menstruationen. Det kan du læse mere om i dette blogindlæg.

 

...

Læs mere