OBS: Lagret er lukket fra d.13 juni til 30 juni. ALLE ordrer sendes ud i uge 27 * pengene trækkes først når varerne sendes afsted. BRUG KODEN: bidro20 og få -20% rabat på HELE shoppen // Gratis fragt ved køb over 200kr OBS: Lagret er lukket fra d.13 juni til 30 juni. ALLE ordrer sendes ud i uge 27 * pengene trækkes først når varerne sendes afsted. BRUG KODEN: bidro20 og få -20% rabat på HELE shoppen // Gratis fragt ved køb over 200kr

Nyheder

Alt om jern og graviditet


Hvordan er det nu med jern og graviditet?

Jern er et vigtigt og naturligt mineral i kroppen. Det er b.la. med til at sørge for, at der kommer nok ilt rundt i blodet. Jern er også essentielt i forbindelse med musklernes iltbinding og transport af ilt samtidigt med, at det også har indflydelse på kroppens antioxidative forsvar.

Jern er med andre ord et meget vigtigt og uundværligt stof, som vi ikke kan leve og fungere uden. Dette gælder hele livet, fordi kroppen gradvist afgiver og taber jern, da vi bruger det i ovenstående processer. Det er derfor vigtigt at indtage nok jern, så din krop ikke lider af jernmangel.


Ekstra behov for jern som gravid

Hvis du er gravid, har du sandsynligvis et øget behov for jern. Dette hænger sammen med, at din krop er i vækst og bruger flere ressourcer end normalt.

Danske kvinder er særligt omfattet af dette, da op imod 75 % af dem ikke har store nok jerndepoter til at gennemgå en normal og sund graviditet uden at blive ramt af jernmangel.

Det er derfor meget vigtigt, at man som gravid er opmærksom på, hvad man skal spise for at optage nok jern.

Dette gælder også i relation til jerntilskud, som man med fordel kan indtage for at være sikker på, at indholdet af jern i kroppen er optimalt, samt at ens depoter er fyldt op.


Undgå problemer med maven med flydende jern

Gravide og andre oplever sommetider problemer med fordøjelsen i forbindelse med indtagelse af jerntilskud.

Dette kan undgås med Blueiron flydende jern, da den patenterede form gør det lettere for kroppen at fordøje. Du undgår herved ubehagelige bivirkninger som forstoppelse el.lign., hvilket betyder et øget velvære under særligt graviditeten.

Der findes forskellige typer af flydende jerntilskud på markedet, som kan give maveproblemer. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at det flydende jerntilskud garanterer denne fordel som følge af mikroindkapsling af jernet.