Gratis fragt ved køb over 200kr. Gratis fragt ved køb over 200kr

Nyheder

Rødkløver mod hedeture

Rødkløver er en almindelig urt, som findes mange steder i Danmark. Du kan finde den i flere kosttilskud og især i kosttilskud til kvinder i overgangsalderen, da rødkløver ofte kan bruges til at lindre forskellige symptomer i forbindelse hermed.

 

Rødkløver i kosttilskud til kvinder i overgangsalderen

Omkring 75 % af kvinder i overgangsalderen oplever ubehagelige gener såsom svedeture, hjertebanken og dårlig søvn. Hvis du selv er eller har været i overgangsalderen, kender du sikkert alt til det, og du ved, hvordan det kan påvirke hverdagen og være en rigtig stor belastning.

 

Nu viser det sig, at mange af de nævnte gener kan formindskes ved et dagligt indtag af den udbredte urt rødkløver. Urten kan blandt andet hjælpe med at få niveauet af østrogen mere i balance og på den måde bidrage til at reducere antallet af hede- og svedeture. Dermed kan rødkløver som kosttilskud medvirke til en roligere og mere behagelig overgangsalder, hvor også gener som rastløshed og irritabilitet mindskes.

 

Køb dit kosttilskud hos Bidro

Hos Bidro ønsker vi at hjælpe dig, der oplever ubehagelige gener i forbindelse med overgangsalderen. Derfor har vi udviklet et kosttilskud netop til kvinder i overgangsalderen. Vi kalder det Bidro Kvinder, og det indeholder en sammensætning af både gele royal, magnesium, salvie, rødkløver og B6 vitamin. Rødkløver har selvfølgelig de nævnte positive virkninger i forhold til gener i forbindelse med overgangsalderen og i kombination med salvie, som bidrager til moderat sveden og trivsel, får du et produkt, som kan hjælpe dig på rigtig mange måder. Dermed kan du få en roligere og mere behagelig overgangsalder, som ikke i lige så høj grad går ud over dine hverdag og din daglige trivsel.