OBS: Lagret er lukket fra d.13 juni til 30 juni. ALLE ordrer sendes ud i uge 27 * pengene trækkes først når varerne sendes afsted. BRUG KODEN: bidro20 og få -20% rabat på HELE shoppen // Gratis fragt ved køb over 200kr OBS: Lagret er lukket fra d.13 juni til 30 juni. ALLE ordrer sendes ud i uge 27 * pengene trækkes først når varerne sendes afsted. BRUG KODEN: bidro20 og få -20% rabat på HELE shoppen // Gratis fragt ved køb over 200kr

Nyheder

Køb din fiskeolie hos Bidro

Spiser du mindre end 300 gram fisk om ugen, kan du med fordel supplere din daglige kost med fiskeolie som kosttilskud. Dermed vil du være sikker på, at du får alt den fiskeolie og DHA samt EPA, som din krop har brug for. Det er nemt vigtigt for at opretholde sundheden hele vejen rundt.

 

Hos Bidro har vi flere forskellige varianter til både børn og voksne, så hele familien kan få gavn af fiskeoliens mange positive og sundhedsmæssige effekter. I vores produkter til børn er der tilføjet naturlig jordbæraroma, så produktet smager godt af jordbær og ikke af fisk. Samtidig er alle produkterne af højeste kvalitet og på den måde er du sikret en fiskeolie, der udelukkende består af fisk. Prøv selv et af vores produkter og mærk en positiv forskel.