Gratis fragt ved køb over 200kr. Gratis fragt ved køb over 200kr

Nyheder

Kosttilskud til kvinder

Både mænd og kvinder vil kunne få gavn af langt de fleste kosttilskud, og uanset om du er kvinde eller mand, kan kosttilskud hjælpe dig til at få alle de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. Der er dog visse kosttilskud, som egner sig særligt godt til kvinder. Det kan f.eks. være i forbindelse med overgangsalderen, graviditet eller i forbindelse med menstruationen. Det kan du læse mere om i dette blogindlæg.

 

Kosttilskud og fertilitet

Ønsker du at blive gravid, er det vigtigt, at du sørger for, at din krop er sund og rask og får de vitaminer og mineraler, - som den har brug for. Det kan du blandt andet gøre ved at tage et multivitamin som Bidro Vita Immunflex. Derudover kan du også tage enkelte vitaminer og mineraler som kosttilskud. Når du ønsker at være gravid og fertil, vil din krop have godt at både folsyre og zink. Folsyre bidrager til vævsvækst under graviditeten, mens zink bidrager til normal frugtbarhed og reproduktion.

 

Vitaminer og mineraler til kvinder i overgangsalderen

Mange kvinder oplever gener, imens de er i overgangsalderen. Det kan være svedeture og træthed, men det kan også være tab af knoglevæv, som gør, at sandsynligheden for knoglebrud bliver større. Som regel varer overgangsalderen 5-10 år, men det kan alligevel være utrolig hårdt og ubehageligt at gennemgå denne periode. Derfor er der også udviklet kosttilskud med mineraler og vitaminer til kvinder, som vil kunne hjælpe på en del af de gener, som du måske oplever.

 

Hos Bidro har vi udviklet Bidro Kvinder. Det er et kosttilskud specielt udviklet til kvinder i overgangsalderen. Produktet indeholder gele royal, magnesium, salvie, rødkløver og B6 vitamin.

Disse forskellige mineraler og vitaminer bidrager alle sammen positivt til kroppen. Især i forbindelse overgangsalderen.

Vitamin B6 bidrager til et normalt energistofskifte, nervesystemets normale funktion, immunsystemets normale funktion, regulering af hormonaktiviteten og derudover er B6 vitamin også med til at mindske både træthed og udmattelse.

 

Magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler, normal muskelfunktion, nervesystemets normale funktion, et normalt energistofskifte og samtidig også til at mindske træthed og udmattelse. Derudover bidrager salvie til moderat sveden og trivsel, ligesom rødkløver hjælper til en rolig overgangsalder, da det bidrager til at mindske gener som hedeture, svedeture, rastløshed og irritabilitet. Dermed kan produktet Bidro Kvinder hjælpe dig til at få en roligere overgangsalder med et minimum af gener.