Gratis fragt ved køb over 200kr. Gratis fragt ved køb over 200kr

Nyheder

Vitaminer og mineraler til dine negle

Mangler du vitaminer eller mineraler, vil du ofte kunne se det på dine negle. Der er flere tegn, du kan kigge efter. Det er blandt andet, hvis du oplever:

  • Hvide pletter på neglene
  • Flossede negle
  • Svage og tynde negle

 

Disse tegn kan tyde på, at der er noget din krop mangler. Det kan være, at du ikke får nok vitaminer, mineraler og næringsstoffer gennem din kost, så du har behov for at supplere med en form for tilskud.

 

Styrk dine negle med vitaminer og mineraler

Oplever du problemer med dine negle, kan du styrke dem med forskellige vitaminer og mineraler. Blandt andet bidrager både zink og selen til vedligeholdelse af almindelige negle, og derfor er det vigtigt, at du får nok af disse mineraler. Hos Bidro kan du få flere forskellige kosttilskud, som indeholder både selen og zink.

 

Eksempelvis har vi Bidro Vita Immunflex som kan tages året rundt. Kosttilskuddet indeholder Vitamin C, som bidrager til immunsystemets normale funktion. Samtidig indeholder produktet også selen, som bidrager til at vedligeholde normale negle og et normalt hår. Derfor har du med dette kosttilskud gode forudsætninger for at få sundere og stærkere negle.

 

Kosttilskud som styrker både negle, hår og hud

Udover at tage kosttilskud som kan styrke neglene, er det også vigtigt at have fokus på huden og håret. Derfor kan du med fordel tage kosttilskud med vitaminer og mineraler, som tilgodeser både negle, hår og hud på en gang. I vores sortiment finder du vores produkt Bidro Hud, Hår og Negle. Dette produkt er skabt med fokus på at kunne styrke både hår, hud og negle med et enkelt kosttilskud.

Det indeholder flere mineraler og vitaminer, som tilsammen bidrager til vedligeholdelse af både hud, hår og negle. Blandt andet selen, zink og biotin. Selen som bidrager til at vedligeholde normale negle og et normalt hår. Zink som bidrager til at vedligeholde både normalt hår, normale negle og normal ud og biotin, som bidrager til at vedligeholde normale slimhinder og også normal hud. Vil du vide mere, kan du læse mere om kosttilskud til hår og kosttilskud til hud her.