Gratis fragt ved køb over 200kr. Gratis fragt ved køb over 200kr

Nyheder

Tag vitaminer for et sundere hår

Tag vitaminer for et sundere hår

Vil du gerne have et sundt og fyldigt hår, er det vigtigt, at du sørger for at give dit hår den pleje, som det fortjener. Det gør du blandt andet ved at investere i gode og nærende hårprodukter af høj kvalitet. I vores sortiment finder du både Bidro Shampoo og Bidro Balsam. Produkterne er i høj kvalitet og indeholder både økologisk pileekstrakt og økologisk Gele Royal, som er med til at tilføre fugt til din hovedbund. Derudover er vores produkter også rige på nærende og aktive ingredienser, så du kan få styrket håret og plejet din hovedbund.

 

Dit hår har dog ikke kun brug for plejende hårprodukter for at forblive sundt og stærkt. For at have et sundt hår, er det vigtigt, at du har en sund krop, og at du sørger for at få de forskellige vitaminer, som kroppen har brug for. Oplever du hårtab eller mærker du, at dit hår er begyndt at blive tyndere, kan det være et tegn på, at din krop mangler en del af de vigtige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Hvis du gerne vil sikre dig, at du giver dit hår de bedste forudsætninger for at forblive sundt og stærkt, kan det derfor være, at du skal begynde at tage kosttilskud.

 

Mineraler til håret

Zink og selen er to mineraler med videnskabelig bevist positiv virkning for håret. Generelt bidrager både zink og selen til et normalt hår, så er dit hår skadet, skal du derfor være opmærksom på, om du får nok af disse mineraler. Desuden kan især selenmangel resultere i forskellige symptomer som f.eks. tyndt hår og øget hårtab. Oplever du disse symptomer, vil et tilskud af selen ofte kunne genoprette en del af styrken i håret, så du kan få sundt, stærkt og velplejet hår.

 

Kosttilskud udviklet til håret

Hos Bidro har vi udviklet Bidro Hud, Hår og Negle, som er et oplagt valg af kosttilskud til dig, der oplever et tyndt og skadet hår, eller blot ønsker at vedligeholde dit hår på bedst mulig vis. Produktet indeholder blandt andet selen og zink som med sine positive virkninger er essentielle for at vedligeholde et normalt og sundt hår. Selen bidrager nemlig til at vedligeholde normale negle og et normalt hår, og samtidig bidrager også zink til at vedligeholde både et normalt hår, normale negle og normal hud. Endnu en fordel ved zink er også, at det bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Derudover indeholder produktet også både collagen, biotin, lutein, økologiske gele royal, vitaminer og mineraler. Her bidrager også biotin til at vedligeholde normale slimhinder, samt en normal hud.

 

Kosttilskuddet er udviklet til hår, hud og negle og giver dig en række vigtige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Kosttilskuddet bør dog aldrig erstatte en almindelig sund og varieret kost og livsstil.