OBS: Lagret er lukket fra d.13 juni til 30 juni. ALLE ordrer sendes ud i uge 27 * pengene trækkes først når varerne sendes afsted. BRUG KODEN: bidro20 og få -20% rabat på HELE shoppen // Gratis fragt ved køb over 200kr OBS: Lagret er lukket fra d.13 juni til 30 juni. ALLE ordrer sendes ud i uge 27 * pengene trækkes først når varerne sendes afsted. BRUG KODEN: bidro20 og få -20% rabat på HELE shoppen // Gratis fragt ved køb over 200kr

Nyheder

Vitaminer til huden

Din hud er uden sammenligning det største organ, du finder i din krop, og derfor er det også rigtig vigtigt, at du gør dit bedste for at passe på huden og give den optimal pleje. Det kan du blandt andet gøre ved at tage kosttilskud. Med kosttilskud kan du nemlig sikre dig, at du får de vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som din krop har brug for. Der er nemlig flere vitaminer, som har forskellige positive virkninger for din hud. Her giver vi dig et indblik i, hvad de forskellige vitaminer og mineraler kan have af betydning for din hud. 

 

Gode vitaminer til uren og tør hud

Oplever du problemer med din hud, kan forskellige vitaminer være en løsning herpå. Eksempelvis bidrager A-vitamin til vedligeholdelse af almindelig hud og også til immunsystemets normale funktion. Er du plaget af meget tør eller uren hud, er det derfor vigtigt, at du sørger for, at du får alt den A-vitamin, som din krop har brug for. A- vitamin findes både i fisk og æg samt i forskellige frugter og grønsager. Er du ikke sikker på, at du får nok vitamin-A gennem kosten, kan du supplere med vores Bidro Vitamin, som blandt andet indeholder A-vitamin samt andre vitaminer og mineraler, som sammen kan være med til at styrke immunforsvaret.

 

En anden vitamin, der også er god for huden, er C-vitamin. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Kollagen er det, der får huden til at være fast og sund, og det findes allerede naturligt i huden. I takt med at vi bliver ældre, producerer vi dog mindre kollagen, og derfor kan det være en god ide at tænke over at få C-vitamin og kollagen andre steder fra. Du kan få C-vitamin igennem din kost, hvor det især findes i kiwi, citrusfrugter, peberfrugt og solbær. Vitamin C bidrager derudover også til immunsystemets normale funktion.

 

Hvis du vil være helt sikker på at få alle de C-vitaminer, som din krop har brug for, kan du også tage vitamin C som kosttilskud. I vores sortiment af vitaminer finder du Bidro C Vitamin kapsler, som er syreneurale og indeholder havtorn.

 

Andre faktorer som påvirker huden

Udover vitaminerne er der også andre faktorer, som har betydning for din hud. Blandt andet er det vigtigt, at du sørger for at få drukket nok vand i løbet af din dag. Vand har mange sundhedsmæssige fordele, og det er samtidig helt essentielt for, at du kan opretholde din generelle sundhed. Derudover kan rygning og alkohol også vise sig i huden, så skru ned for din indtag af alkohol og kvit cigaretterne. Din hud vil takke dig.