Gratis fragt ved køb over 200kr. Gratis fragt ved køb over 200kr

Nyheder

Vi tror på det gode i naturen

Gennem tusindvis af år og på tværs af kulturer har urter været anvendt som kosttilskud, og den tradition fører vi videre. Vi har taget de bedste ingredienser fra naturens eget apotek og fremelsket det til urteprodukter, fordi vi tror på naturens gavnlige effekt.

Vores urteprodukter er helt unikke, fordi vi selv sammensætter flere forskellige urter og deres egenskaber for at opnå den perfekte synergi. Ved for eksempel at sammensætte ingefær, gurkemeje og pileekstrakt får vi det bedste fra alle ingredienser på én gang.

NATURENS EGET APOTEK

Naturen gemmer på et skatkammer af forskellige planter og urter, som er helt fri for kunstige og videnskabeligt fremstillede medikamenter. Med urter kan du være helt sikker på, at du indtager naturens eget produkt.Urter må dog selvfølgelig aldrig erstatte medicin i tilfældet af sygdom.

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Når du køber urteprodukter fra Bidro, får du ikke et discountprodukt. I stedet får du et produkt, hvor der er kræset om detaljerne, og hvor der kun er blevet brugt de bedste ingredienser fra topleverandører. Vi producerer størstedelen af vores produkter selv. På den måde er du sikret urteprodukter af den allerhøjeste kvalitet.